Lotto på ett onlinecasino

 

Ordet lotto är ett halvladdat ord och man tänker omedelbart på en liten papperslapp med en rad med siffror. Man vet att sannolikheten att man vinner är en otroligt liten en men ändå älskar man att sitta och spela på det.

lottery_369764468

Det faktum att när man spelar på lotto så är det den stora vinsten som ofta rör sig om flera hundra miljoner kronor som gör det så fruktansvärt lukrativt. Även fast sannolikheten är låg så finns det många gånger man vunnit mot oddsen.

Idag finns det flera olika lottospel att spela på. Eurojackpot är till exempel en av de alla, varje lott kostar 2 euro men du får chansen att vinna upp till 82 miljoner euro! Fast vill du vinna stort kan du alltid försöka spela på Powerball vars lotter kostar 4,50 euro styck. Den stora jackpotten här dock ligger på ett otroligt högt nummer med nio siffror, nämligen hela 384 miljoner euro! Skulle du vinna denna summa kan man lätt påstå att varken du, dina barn, dina barnbarn eller barnbarns barn kommer leva ett fattigt liv.

Idag är det allt populärare att spela på lotto, här i Sverige har vi postkodsmiljonärerna där man köper lotter med sin postkod. Konceptet med lotto står på stadig grund och chansen att bli stor miljonär på detta vis är bara mer och mer lukrativt som tiden går. Är du redo att vinna din första miljon snart?