The Invisble Man från Net Ent

The Invisible Man är en slot som tagits fram av NetEnt som är en svensk utvecklare av spel. NetEnt är kända för att skapa välgjorda spel, något som fått dem att bli oerhört uppskattade inte bara i Sverige, utan även i världen. NetEnt brukar ha väldigt snygg grafik i sina spel. Det gäller särskilt i The Invisible Man. Den känns levande och det märks verkligen att det är en riktig mästare som tagit fram den.

Spelfunktioner

The Invisible Man har 20 vinstlinjer, 5 hjul och tre rader, en ganska typisk NetEnt-uppsättning. Något många uppskattar är möjligheten att anpassa insatserna efter behov, spelstil och storlek på plånbok. Du avgör hur mycket pengar du satsar genom att ställa in myntvärdet och där har du intervallet 0,01 – 0,5 att jobba med. Vidare går det också ställa in hur många mynt som ska ligga per vinstlinje. Det största möjliga antalet är 10 och det minsta är 1. The Invisible Man har en RTP (återbetalning av insatsen/return to player) som är 96,4 %. NetEnt har visserligen spel med ännu högre RTP, men 96,4 % får definitivt anses vara godkänt. Jackpotten i spelet, alltså den största vinsten, ligger på 500 credits.

Bonusfunktioner

Det är inte heller tomt vad gäller bonusfunktioner. Ett bra exempel är de free spins du kan få i spelet. Du får dina free spins när en Police Wild och en Griffin Wild dyker upp på hjulen. Du kan dessutom få ytterligare spins om fler sådana symboler dyker upp. Under din free spins-runda ska du försöka fylla upp en bonusmätare. Ifall du lyckas få den fylld innan rundan är över kommer du att tas till ett bonusspel, som det finns två stycken av.

Sammanfattning

The Invisible Man har bra grafik och roliga spelfunktioner, inte minst bonusfunktionerna. Det är ett spel som passar den som gillar att få medelstora vinster relativt ofta istället för jättestora vinster oerhört sällan.